BeeVital Hive Clean Nagyobb

BeeVital Hive Clean

A BeeVital Hive Clean Természetes összetevőkből álló készítmény, mely a méhek immunrendszerét, védekezőképességét erősíti. 

GYÓGYSZER OLDALRÓL TÁMOGATOTT!

0,5 literes kiszerelésből IDEIGLENES KÉSZLETHIÁNY!

Bővebb leírás

  • 5 liter

Termékleírás:

Aktiválja a méhek természetes takarítási ösztönét. Ezáltal eltávolítják a kaptárakból az elhullott lárvákat, varroa atkákat, szennyeződéseket és egyéb idegen testeket. Több tudományos vizsgálat bizonyította, hogy ha a méhek természetes takarítási ösztönét aktiváljuk, a varroa atka populáció akár 94%-a mechanikus úton eltávolítható a kaptárból. Egész évben alkalmazható, kivéve a pörgetés idejét. Bioméhészetekben is alkalmazható.

BeeVital Hive Clean

Állatgyógyászati gyógyhatású oldat méhek kezelésére

A készítmény összetétele:

1 liter tartalma:

Oxálsav dihidrát: 42 g

Hangyasav: 4,88 g

Vivő és segédanyagok: tisztított víz, cukor, nyerscukor, citromsav, propolisz oldat, illóolajok, E-150d.

Célállatfaj: mézelő méh (Apis mellifera L.)

A készítmény felhasználási területének rövid leírása, felhasználási javaslat, javallatok:

A készítmény a mézelő méh (Apis mellifera) ázsiai méhatka (Varroa destructor) okozta fertőzöttségének kiegészítő kezelésére szolgál. A készítmény serkenti és javítja a méhek természetes tisztogató ösztönét, ezáltal az atkákat is eltávolítják a kaptárból, léputcákból, a fedett és fedetlen fiasításokból. Mivel ezek az atkák csak méhek kolóniáiban élősködve képesek szaporodni, eltávolításuk a kaptárból a pusztulásukat okozza.

A készítmény összetevőinek vizsgálata alapján az EEC 2082/91 rendeletnek megfelelően biotermékek előállításához is alkalmazható.

Adagolás és alkalmazás módja:

A testhőmérsékletűre felmelegített és szűkítővel ellátott flakonsegítségével permetezzük a készítményt vékony sugárban a méhek által lefedett léputcákba.

A család erősségétől függően méhcsaládonként a javasolt adag 10-20 ml. A kezeléseket javasolt késő délután, vagy kora reggel végezni, amikor a család a kaptárban tartózkodik.

Ellenjavallatok, mellékhatások: Nem ismeretesek.

Figyelmeztetések:

Csak +5-+25 ⁰C külső hőmérséklettartományban alkalmazható! Magasabb hőmérsékleten a méhek elhagyják a kaptárt, és így a kezelés hatékonysága csökken. A készítmény szembe ne kerüljön, a kezelések alkalmával védőszemüveg használata ajánlott.

Lejárati idő:

Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított két évig.

Felbontás után hat hónapon belül felhasználandó.

Tárolási előírások: Zárt csomagolásban, szobahőmérsékleten (+25C alatt), fénytől és fagytól védve tartandó!

Csomagolás:

500 ml-es flakon

5 literes kanna

Kizárólag állategészségügyi célra!

Gyerekek elől elzárva tartandó!

A fel nem használt anyag és a hulladék kezelésének módja: A fel nem használt készítményt és a csomagoló anyagot a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni!

Gyártó: Beevital F&B GmbH A-5164, Seeham, Ausztria

Path: > BeeVital Hive Clean

Nézd meg ezeket a termékeket is