NÖVÉNYI GLICERIN 99,5,%-OS 1.25 KG Nagyobb

NÖVÉNYI GLICERIN 99,5,%-OS 1.25 KG

F1001

PhEur.9.0, USP Gyógyszerkönyvi minőség.
Növényi eredetű természetes, 99.5 %-os tisztaságú Glicerin.

Nagyobb kiszerelésért kattintson IDE.

Bővebb leírás

Termékleírás:

Felhasználás:

Méhészeti célra első sorban oxálsav impregnálására. Receptek lejjebb olvashatók.

A termékből nagyobb kiszerelés is elérhető.


Cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak a cukor 60%-a.

Mindazonáltal nem emeli a vércukorszintet és nem tápanyaga a fogszuvasodást okozó baktériumoknak.

E422 Élelmiszeripari használatakor tartsuk be a mindenkori Magyar élelmiszertörvényt!

Glicerin CAS Szám: 56-81-5 
EU szám:200-289-5
A tétel, amiből ezt az árut kicsomagoltuk, megfelel az 
USA. EU és a Magyar gyógyszerkönyvi minőségnek, 
valamint az EU és a Magyar Élelmiszerkönyv 1-2-89/107 sz. előírásainak. A termékeket a Medimpex ZRt laboratóriumában is tételesen bevizsgálják. 
Felhasználás: Kérem, tartsuk be a Magyar Élelmiszerkönyv Codex Alimentarius Hungaricus az élelmiszerekre vonatkozó kötelező előírásokat
és ajánlásokat.(2003. évi LXXXII. tv.) 56/2004. (IV. 24.) FVM rendelet

Söralátét karton recept: https://www.madarasimeheszet.hu/gyogyszer-gyogyhatasu-keszitmeny/324-soeralatet-karton-csomag-50-db-csik.html

Randy Oliver receptje olyan  tartós hordozóval viszi be az oxálsavat, mely több mint egy hónapig a kaptárban marad, tehát elméletileg nem kell sorozatkezelést adni.

EGY GLICERINBEN OLDOTT OXÁLSAVVAL IMPREGNÁLT  SZÁLAS TÖRLŐKENDŐT TESZ A FÉSZEKRE, AMIT A MÉHEK SZÉT TUDNAK RÁGNI. A KENDŐT NAGYJÁBÓL 4-6 HÉT ALATT RÁGJÁK SZÉT, TEHÁT EDDIG BENN VAN AZ OXÁLSAV A KAPTÁRBAN, ÉS ADDIG KI IS FEJTI A HATÁSÁT.

 A recept a következő: kendőnként kell hozzá 12 gramm oxálsav-dihidrát, 13 gramm tiszta  glicerin, és 10 mililiter víz. A kendő átlagos méretű (kb. 30x35 cm szálas, erős nedvfelszívó és -megtartó hatású). Gumikesztyű használata kötelező, és az elkészítés során fokozatosan ügyeljünk a biztonságunkra.

Keverjük össze a hozzávalókat, és kezdjük el melegíteni. Keverjük, míg az oxálsav fel nem oldódik, és a folyadék kristálytisztává nem válik. Ne hevítsük túl, de legyen jó meleg. Ezután adagoljuk az oldatot a kendőre azon melegében. Ügyeljünk arra, hogy a kesztyűt mossuk le használat után, illetve a kendőket puszta kézzel ne érintsük.

Több kendőt, vagy egy egész rollnit is lehet impregnálni egy edényben, vagy egy összezárható zacskóban. Kaptáranként egy ilyen kendőt helyezünk a fészekre, vagy a feles méretű fészkeknél a fészek közé. Randy Oliver szerint, bár tartós hordozóról van szó, ez a módszer mégsem okoz adaptációt az atkapopulációban, és kiváltja a sorozat-kezeléseket.

Természetesen minden ilyen kijelentést kezeljünk fenntartással, és lehetőség szerint kontrollal.

Path: > > > NÖVÉNYI GLICERIN 99,5,%-OS 1.25 KG

Nézd meg ezeket a termékeket is

17 kapcsolódó termék:

Letöltés