Fulvobee Nagyobb

Fulvobee

Ásványi takarmány itatóvízbe mézelő méhek immunrendszerének erősítésére.

Bővebb leírás

Termékleírás:

Garantált beltartalom:
Nedvesség: 80,0 %
Magnézium(Mg): 0,01 %
Kálcium (Ca): 0,05 %
Kálium (K): 1,2 %
Nátrium (Na): 0,3 %
Huminsavak: 7,0 %
Foszfor (P): 0,6 %
Vas (Fe): 190 mg/liter
Cink (Zn): 2 mg/liter
Mangán (Mn): 3 mg/liter
Réz (Cu): 0,5 mg/liter
Kobalt (Co): 0,1 mg/liter
Molibdén (Mo): 0,1 mg/liter
Szelén (Se): 0,2 mg/liter

Adagolás:
- 100 liter itatóvízbe 1-3 dl FulvoBee.
- 50 liter itatóvízbe 0,5-1,5 dl FulvoBee.

Felhasználás:
Tavasszal és nyáron keverje a készítményt az itatóvízbe. Legyengült családok esetén ajánlott a folyamatos etetés. A készítmény barnás-sárgára szinezi a cukorszirupot.

A legkisebb molekulaméretű huminsav-komponens, a fulvosav egyre nagyobb figyelmet nyer az élettani és az egészségügyi kutatásokban. A sejtek molekuláris élettanának egyre teljesebb megértését követően nyilvánvalóvá vált, hogy a fulvosav tulajdonképpen a molekuláris szintű élettani folyamatok egyik esszenciája.

A kutatások igazolták, hogy a táplálékkal, takarmánnyal felvett fulvosav nagyon gyorsan felszívódik és bekapcsolódik a sejtek energiatermelő folyamataiba. Extra energiát biztosít a sejteknek, így gátolja, lassítja az idő előtti sejtpusztulást. Ennek különösen táplálék-, és így energiahiányos periódusokban, betegségeket követő lábadozás idején, illetve a méhészetekben az energia- és vitamintartalékok kimerülésének idején, tehát az áttelelést követően van óriási jelentősége.

A telelés élettani szempontból megterhelő a méhek számára, ráadásul ezt az élettani terhelést követően a rovaroknak teljes anyagcsere-intenzitásra kell kapcsolniuk a hordási időszak beköszöntével. Az ezidőtájt pótlólagosan biztosított vitaminok, nyomelemek, esszenciális aminósavak felszívódása fulvosav jelenlétében sokkal hatékonyabb. A fulvosav fokozza a mikrotáplálóanyagok hozzáférhetőségét, serkenti azok felszívódását és a sejtszintű élettani folyamatokba történő belépését.

Kutatásokkal igazolt, hogy a fulvosav:

  • Javítja az energiahasznosítás hatásfokát, többlet energiát biztosít a szervezet számára
  • Serkenti az immunrendszer működését
  • Serkenti a nehézfémek és a toxikus metabolitok eltávolítását a szervezetből, méregtelenítő hatású
  • Segíti a tápanyagok felszívódását
  • Antioxidáns hatású
  • Serkenti az enzimatikus aktivitást, energetizáló hatású
  • Segíti a proteinek, aminósavak felszívódását, hasznosítását

A tavaszi hordási időszakot megelőzően méheinknek is szükségük van a szervezet extra támogatására annak érdekében, hogy immunrendszerük, anyagcsere-folyamataik a maximális teljesítményt nyújthassák. A FULVOBEE ásványi takarmánykiegészítő alkalmazásával növelhetjük az adott vitamin és aminósav-kiegészítők felszívódásának, értékesülésének hatásfokát, extra energiát szolgáltathatunk a rovaroknak a hordásra való felkészüléshez, illetve támogathatjuk immunrendszerüket a kártevőkkel, kórokozókkal szembeni védekezésben.

Segítsen méheinek a hordásra való felkészülésben!
Adjon méheinek FULVOBEE ásványi takarmánykiegészítőt az ivóvízben, cukorszirupban, cukorlepényben!

A FULVOBEE teljesen természetes eredetű takarmánykiegészítő! Élelmezésegészségügyi várakozási ideje 0 nap.  Egyéb takarmánykiegészítőkkkel, aminósav-kiegészítőkkel együtt alkalmazható.

Nézd meg ezeket a termékeket is

20 kapcsolódó termék: